18/9/2013

Μέλος οικογένειας εργατών και γνωστός στο χώρο της ραπ μουσικής ως Killah P, ο Παύλος Φύσσας μαχαιρώθηκε από 45χρονο ακροδεξιό στο Κερατσίνι – Είχε γράψει τραγούδια και για τον Αλέξη Γρηγορόπουλο

Μέλος οικογένειας εργατών, γνωστός στο χώρο της ραπ μουσικής ως Killah P και μέλος του ΑΝΤΑΡΣΥΑ είναι ο άτυχος 34χρονος Παύλος Φύσσας που έπεσε νεκρός λίγο μετά τα μεσάνυχτα στην Αμφιάλη από μαχαιριά ακροδεξιού.

Τόσο ο Παύλος Φύσσας όσο και ο πατέρας του, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν μέλη του συνδικάτου μετάλλου Πειραιά.

Ο δολοφονηθείς ασχολούνταν με τη χιπ χοπ μουσική, ήταν ενεργό μέλος της RAP σκηνής από το 1997 ξεκινώντας την μουσική διαδρομή από το κίνημα του LOW BAP. Η σελίδα του στο facebook (δείτε εδώ) κυριαρχεί το λογότυπο του, ένας μασκοφόρος σκύλος, ενώ είναι αναρτημένες φωτογραφίες και υλικό από διάφορες συνεργασίες του.

Ο Παύλος Φύσσας ως δημιουργός έγραφε αντιφασιστικούς στίχους και συμμετείχε σε αρκετά σχήματα αλλά και project.

Είχε συμμετάσχει σε αρκετές δισκογραφικές συλλογές της hiphop σκηνής, είχε εμφανιστεί σε μεγάλα live stages όπως και σε όλα τα μεγάλα ανοιχτά θέατρα της Αθήνας και της επαρχίας, δίπλα σε πολλά μεγάλα ονόματα της ελληνικής hiphop σκηνής. Η μουσική του διαδρομή βασίζεται στη μη δισκογραφική κουλτούρα, ενώ οι στίχοι και τα τραγούδια του διαδόθηκαν μέσω του διαδικτύου.

Διαβάστε πιο κάτω συνέντευξη του Παύλου Φύσσα τον Μάρτιο του 2011

http://hiphop4elements.blogspot.gr/2011/03/killah-past-killah-p.html

Πώς προέκυψε το Killah P: Οπως είχε δηλώσει ο ίδιος σε συνέντευξή του το 2011 «Killah Past όπως ειναι ολόκληρο το Nickname σημαίνει σε ελεύθερη μετάφραση ο Δολοφόνος του παρελθόντος. Να τονίσω πως δεν είχε να κάνει με την φυγή μου από την εν λόγω μουσική παρέα (Freestyle Productions) αλλά με τα πιστεύω μου».

Πηγή:msn.gr